Περιοδεία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

 

 

 

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, περιόδευσε σήμερα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής (Κορωπί – Μαρκόπουλο). Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Κιούση Δημήτριο, το Δημοτικό Συμβούλιο και πολίτες της περιοχής.

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μαρκόπουλου – Μεσογαίας, όπου συνομίλησε με το Δήμαρχο κ. Μεθενίτη Σωτήρη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Στο πλαίσιο της περιοδείας στο Μαρκόπουλο Αττικής, επισκέφθηκε και τοπική μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

 

Α. Σαμαράς: Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου που γίνεται όταν ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις ένα όνειρο και το κάνεις πολύ μεγάλο, όπως εδώ πέρα, με αυτόν τον πραγματικά πρότυπο σταθμό τυροκομίας, τον οποίο, βέβαια, έχει αναπτύξει μία γκάμα, μία σειρά μεγάλη από προϊόντα. Τα οποία, όμως, φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν και μεράκι έχει και πίστη έχει και εξωστρέφεια έχει και πιστεύει σε αυτό που λέγεται Ανάπτυξη.

 

Ανάπτυξη εννοώ, τώρα που θα υπάρχει, με μειωμένους φόρους και το λέω αυτό απέναντι σε εκείνους, οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν.

 

Τέτοιου είδους επιχειρήσεις και τέτοιες επιτυχίες είναι αυτές οι οποίες αποδεικνύουν τις τεράστιες προοπτικές που έχει ο Έλληνας επιχειρηματίας όταν βάλει κάτι στο νου του και το πιστέψει.

 

Και θέλω, πραγματικά, να συγχαρώ αυτήν την οικογένεια που ξεκίνησε από τον πατέρα και που εδραιώνει σήμερα τη φήμη της και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τα παιδιά της.

 

Ευχαριστώ πολύ.