Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον σημερινό τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός του Κόσμου» σε συνεργασία με την ΕΡΤ

«Το πνεύμα της προσφοράς είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και με την ίδια τη νοοτροπία μας.

Σήμερα, ας θυμηθούμε τα λιγότερο τυχερά παιδιά τα οποία βρίσκουν πάντα τη δύναμη να χαμογελούν. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την «Κιβωτό του Κόσμου» στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει ώστε να κάνουμε πράξη το μήνυμα «Κανένα παιδί μόνο».

Η «Κιβωτός του Κόσμου» υποστηρίζει 500 παιδιά. Περίπου 250 αγόρια και κορίτσια που δεν είχαν οικογενειακή θαλπωρή έχουν βρει στέγη στα οκτώ φιλόξενα σπίτια που λειτουργεί η «Κιβωτός» σε όλη την Ελλάδα. Η οργάνωση φροντίζει επίσης 250 παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες, κυρίως μονογονεϊκές οικογένειες.

Το έργο της «Κιβωτού» είναι πολύπλευρο και γίνεται σε βάθος χρόνου: Από την παροχή εκπαίδευσης και περίθαλψης στα παιδιά, ως την πληρωμή ενοικίων και λογαριασμών για τις αδύναμες μονογονεϊκές οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τη «φτερούγα» της.

Τέτοια προσφορά δεν είναι μόνο αξιέπαινη, αλλά αξίζει την ενεργή βοήθειά μας.

Καλές γιορτές σε όλες και σε όλους».