Ενημερωτικό σημείωμα για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Στέλιο Μαμαλάκη, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και τρόπους βέλτιστης αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Είμαστε κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση, διότι εσείς είστε κοντά στα προβλήματα των πολιτών. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κινητοποιήσει πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία, κάποιοι Δήμοι τα έχουν αξιοποιήσει καλύτερα, κάποιοι Δήμοι δυστυχώς δεν τα αξιοποίησαν στην έκταση που θα έπρεπε. Έχουμε όμως πολλά να συζητήσουμε για την ανάπτυξη της πόλης, για τους χώρους πρασίνου που πρέπει να δημιουργηθούν, για το ρέμα της Πικροδάφνης», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνάντησης.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε κοινό τόπο και κοινό βηματισμό για να αντιμετωπίσουμε σημαντικές προκλήσεις αυτής της όμορφης και πολύ δυναμικής πόλης», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είστε ο πρώτος Πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Δημαρχείο της πόλης και θεωρώ βέβαια ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. Εκφράζει σίγουρα την πρόθεση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε έναν Δήμο που έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τους όμορους Δήμους του Νότιου Τομέα», σημείωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.